Интересна програма за най-малките са подготвили тази неделя момичетата от новооктрития

...
Интересна програма за най-малките са подготвили тази неделя момичетата от новооктрития
Коментари Харесай

Страшна неделя за най-малките любители на приказки

Интересна стратегия за най-малките са подготвили тази неделя момичетата от новооктрития магазин за модерни детски книжки и красиви дървени играчки TreeHouse в центъра на Варна (на ъгъла сред бул. “Княз Борис I ” 21 и ул. “Иван Вазов ” 2). След поредност сполучливи четения за деца, те инициират маратон със Страшни приказки, с който да отбележат края на месеца. Събитието ще се състои на 30-ти октомври и ще включва поредица от четения . За първи път в програмата им ще откриете “Четене за бебета ”, както и “Приказка на британски език ”. Всички заглавия са на световноизвестния тандем Джулия Доналдсън и Аксел Шефлър, а в оригинал от мис Мей ще бъде прочетен техният бестселър с над 20-годишна история за най-обичаното страшилище по света “Грузулак ”.
Участието в четенията е изцяло гратис след записване посредством съобщение с име и възраст на детето към уредниците. За задачата можете да попълните контактната форма на формалния им уеб страница: 

Записването обезпечава непокътнато място за вашето дете, както и индивидуален плик с спомагателни материали за работа с героите от приказката вкъщи. След привършване на всяко четене, при желание малчуганите ще имат опция да пуснат монетка в специална къщичка-касичка, а със събраните средства уредниците дават обещание да разширят кръга от събития.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР